26.5 C
Tirana, AL
Tuesday, August 9, 2022
Kreu Etiketimet #WB

Etiketim: #WB

Sundimi i dobët i ligjit në Ballkanin Perëndimor ndikon në cilësinë...

Karakteristikat e përbashkëta në vendet e Ballkanit Perëndimor janë mospërputhja në zbatimin e ligjit, mungesa e një kuadri rregullator solid të barabartë për të...

Zgjerimi i Ballkanit Perëndimor dhe krizat e saj etnike dhe ekonomike...

Për disa ditë me radhë është zhvilluar Forumi vjetor i Sigurisë në Beograd i cili pati fokus tema si "Përkrahësit dhe kundërshtarët e zgjerimit...

Më të klikuarat në 24 orë

error: Përmbajtja është e mbrojtur!