PD dhe aleatët zyrtarizojnë marrëdhënien me një marrëveshje.

Partia Demokratike ka zyrtarizuar marrëdhënien e saj me aleatët përmes një marrëveshje të shkruar. Këta janë aleatë që kanë nënshkruar deri tani:

 1.     PARTIA REPUBLIKANE E SHQIPËRISË
2.     LËVIZJA SOCIALISTE PËR INTEGRIM
3.     PARTIA DREJTËSI, INTEGRIM DHE UNITET
4.     LËVIZJA PËR ZHVILLIM KOMBËTAR
5.     PARTIA AGRARE AMBIENTALISTE
6.     PARTIA DEMOKRISTIANE E SHQIPËRISË
7.     PARTIA BASHKIMI PËR TË DREJTAT E NJERIUT
8.     PARTIA LËVIZJA E LEGALITETIT
9.     PARTIA PËR EUROPIANIZIM E INTEGRIM
10.   PARTIA MENDIMI I DJATHTË LIBERAL
11.    PARTIA POPULLORE KRISTIAN DEMOKRATE
12.   PARTIA KONSERVATORE

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here