Aktivistët rivendosin shkronjat në fasadën e teatrit.

Aktivistët dhe aktorët në mbrojtje të Teatrit Kombëtar kanë rivendosur sot pasdite shkronjat e hequra nga fasada e teatrit. Ky është një akt vendosmërie në mbrojtje të kauzës së tyre.

Shkronjat u hoqën gjatë natës disa ditë më parë, por nuk u bë e ditur për publikun se kush e ndërmori aksionin e heqjes.

Prej më shumë se një vit, aktorë dhe aktivistë protestojnë kundër projektit për prishjen e teatrit dhe ndërtimit në hapësirën e tij të 6 kullave si investim i sektprit privat. /mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here