Fakulteti i Ekonomisë, A e mbyllën rojet private derën sot për të provokuar një përplasje?

Sot në mëngjes dera e Fakultetit të Ekonomisë është gjetur e mbyllur. Studentë të ngujuar janē brenda ndërsa administrata dhe pedagogët nuk kanë mundur të hyjnë. Brenda godinës qëndrojnë rojet e sigurisë së fakultetit të cilët buzëqeshin nga dritaret.
Senati i Univeristetit të Tiranës ka deklaruar dy ditë më parë se garanton vijimin e mësimit. Çfarë ndodhi dhe kush e mbylli derën e fakultetit? Pse rojet bëjnë sehir?

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here