Mbledhje ndihmash pranë Teatrit Kombëtar dhe sheshit Nënë Tereza – ja si mund të ndihmojmë!

Në vijim të tërmetit të sotëm që lëkundi të gjithë vendin, shumë qytetarë të Tiranës janë mbledhur pranë Teatrit Kombëtar duke sjellë ushqime dhe veshmbathje në ndihmë të banorëve të Durrësit, Thumanës dhe Kurbinit. Kjo iniciativë po organizohet nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit si dhe Fundjavë Ndryshe e cila ka ngritur nje pikë grumbullimi tek Sheshi Nënë Tereza. Të gjitha ndihmat më pas do shpërndahen në zonat e prekura sipas nevojës. 

Gjithashtu, Fundjavë Ndryshe ka vënë ne dispozicion disa mënyra se si mund të kontribuojmë edhe financiarisht. 

GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/termeti

PayPal & Credit Cards: 

paypal.com/us/fundraiser/charity/3525546

PayPal email : 

[email protected]

Numrat e llogarisë :

Fondacioni Fundjavë Ndryshe

Raiffeisen Bank

SWIFT CODE – SGSBALTX

0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027

0021184027 -EUR – AL61202110130000000021184027

0031184027 -USD – AL46202110130000000031184027 “Bamirësia nuk të varfëron”

 

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here