Merkel siҫ mund të mos e keni imagjinuar…

Kancelarja e Gjermanisë, ka fituar javën e fundit mandatin e katërt. Ajo do të jetë kancelare edhe në 4 vitet në vijim. Merkel ka drejtuar Gjermaninë për shumë vite duke u treguar e fortë, e vendosur dhe e qartë.

Në veshtjet e saj tipike spikasin xhaketat që nuk suprizojnë dhe pantallonat të cilat pothuajse asnjëherë nuk janë pjesë e një kostumi.

Po sjellim për ju disa foto të shkëputura nga aktivitete, ku Merkel shihet e veshur në një stil që ndoshta nuk e kishit përfytyruar…

 

 

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here