Ndahet nga jeta Mbretëresha e Anglisë

Pallati Buckingham sapo ka lëshuar deklaratën e mëposhtme: “Mbretëresha vdiq në mënyrë paqësore në Balmoral këtë pasdite. The King and The Queen Consort do të qëndrojnë në Balmoral këtë mbrëmje dhe do të kthehen në Londër nesër.
Burimi: New York Times
Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here