Ngjyrat e mrekullueshme të Familjes Mbretërore në festën e Pashkës.

Shërbesa në kishën St George ka mbledhur antarët e Familjes Mbretërore. Ky është i njëjti vend ku kanë lidhur martesën Harry me Megan dhe Jack me Eugenie.

Në veshjet e tyre për festën e Pashkës nuk mungonte stili karakteristik i familjes i kombinuar me elemente modern dhe individual tek secili.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here