Partia Demokratike me statut të ri.

Sot u mblodh Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike i cili miratoi statutin e ri. Kryetari i PD, z. Lulzim Basha, pranoi edhe njëherë gabimin e marrëveshjes së 18 Majit duke rikujtuar presionin ndërkombëtar të atij momenti.

Kuvendi u shoqërua me disa diskutime, mës të cilëve Eduart Selami, Edvin Kulluri dhe Ibsen Elezi. Ky i fundit, përmes një fjale të sinqertë për më shumë se 15 minuta diskutoi mbi idetë e tij. Selami dhe Kulluri ishin gjithshtu kritikë ndaj statutit.

Statuti i ri u konsiderua nga demokratët edhe si pikënisja e një rruge të re drejt fitores.

Statuti në link: https://pd.al/statuti-partise-demokratike/

/mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here