Shqiptarët mund të denoncojnë direkt në DEA krime që lidhen me drogën

Lufta kundër narkotikëve nga ana e SHBA ka kaluar në një fazë të re. Ambasada Amerikane në Tiranë ka njoftuar se:

“Agjencia e SHBA Kundër Narkotikëve njofton një linjë të re sinjalizimi për Shqipërinë. DEA nxit këdo që ka informacion në lidhje me trafikun e drogës ose pastrimin e të ardhurave nga droga ta ndajë informacionin me personelin e DEA-s në WhatsApp në: +1 571 502-7846 ose me email në: [email protected] Të gjitha të dhënat do të mbahen të fshehta. Shtetet e Bashkuara janë të përkushtuara të punojnë me Shqipërinë për të luftuar trafikun e drogës dhe pastrimin e parave të lidhura me to, për një të ardhme më të mirë për të gjithë shqiptarët.”

 

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here