StartUp Women Weekend në Tiranë, ja kush fitoi.

StartUp Women Weekend Tirana, u zhvillua këtë fundjavë në Tiranë. Më shumë se 30 pjesëmarrës garuan në ekipe kreative startup-esh për të fituar pjesëmarrjen në Singapor. Ekipet ideuan biznese që japin zgjidhje kryesisht përmes përdorimit të teknologjisë, u mentoruan nga profesionistë të fushave të ndryshme dhe u vlerësuan nga një juri profesionale.

Grupi fitues propozoi idenë inovatore të furçës së dhëmbëve ekologjike me bisht metalik dhe kokë nga druri i bambusë.

Aktiviteti u organizuar nga Iceberg Communications dhe u sponsorizua nga Vodafone, Schnieder dhe disa kompani të tjera. /mendimi.al

 

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here