Trump prezanton propozimin e ri për emigracionin.

Presidenti Trump ka prezantuar sot një seri propozimesh të cilat a shoreson që të miratohen. Në to bën pjesë rritja e kontrollit në kufi përmes teknologjisë ku synohet kontroll 100% mbi gjithçka që kalon kufirin. Ai ka prezantuar gjithashtu edhe propozimin për ndryshimin e strategjisë për emigracionin ku solli si shembuj rastin e Kanadasë, Australisë dhe Zelandës së Re, në llojin e formulës që këto vende përdorin për të thithur emigrantë me aftësi të nivelit të lartë dhe njerëz të talentuar të cilët do ta ndërtojnë Amerikën. Kjo është një skemë e re e cila do të vlerësojë me më shumë pikë ata aplikantë që kanë aftësi specifike. /mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here