Aktiviteti i pazakontë në vreshtat në Lisbonë

Ndërsa vjeshta ka ardhur, një grup entuziastësh të nudizmit dhe natyrës kanë qëndruar në një vreshtë me rrush pa u mbuluar dhe duke bërë punë. Ky është një grup njerëzish i mbledhur në Lisbonë, që e respektojnë natyrën dhe bëhen njësh me të.

Për një ide me të qartë të këtij aktiviteti të pazakontë, ndiqni videon e përgatitur nga agjencia e lajmeve AFP.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here