Ambasada njofton shtyrjen e afatit të vlefshmërisë së pasaportave

Ambasa Amerikane në Tiranë ka nisur një njoftim zyrtar të Departamentit të Shtetit për shtyrjen e afatit të vlefshmërisë së pasaportave për qytetarët e saj.

Nëse jeni jashtë shtetit dhe pasaporta juaj amerikane ka skaduar më ose pas 1 janarit 2020, mund të jeni në gjendje të përdorni pasaportën tuaj të skaduar për t’u kthyer drejtpërdrejt në Shtetet e Bashkuara deri më 31 mars 2022, thuhet në njoftim.

Më tej, në linkun International Travel (state.gov) janë përcaktuar dhe rregullat kush klasifikohet për rregullin e ri.

 

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here