Economics Games: studentë nga Fakulteti i Ekonomisë, UT, surprizojnë me rezultatin. Zbuloni renditjen.

Fakulteti i Ekonomisë ka arritur të vendosë Universitetin e Tiranës në mes 12 më të mirëve të Economics Games. Bashkë me të janë Universiteti i Michigan dhe Universiteti i Chicago në USA. Studentët e vitit të dytë, dega Ekonomiks: Fatjola Fero, Fioralba Lamaj dhe Ilir Brasha, në përfundim të garës “Economics Games” me lojëra nga fusha e Mikroekonomisë, dolën në vendin e 8-të midis 87-të skuadrave nga 87-të Universitete të 32 vendeve të ndryshme.


Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here