Protesta e stilolapsave. Studentët mblidhen para Ministrisë së Arsimit.

Studentë nga Universiteti i Tiranës dhe Universiteti Bujqësor kanë vijuar protestën e tyre edhe sot me kërkesa që lidhen me tarifat e shkollimit dhe kushtet. Ata protestuan edhe përpara Ministrisë së Arsimit të cilën e goditën me topa letrash dhe stilolapsa.

Ja disa nga momentet e protestës.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here