Forumi Rinor Kombëtar “Drejtësia, çështjet sociale dhe pjesëmarrja e të rinjve”. Kush janë dy pedagogët e njohur që morën vlerësim kombëtar?

Qendra Kombëtare Burimore për të Rinjtë në Shqipëri (YRCA) dhe Rrjeti Kombëtar i të Rinjve në Shqipëri (ANYN) në bashkëpunim dhe me mbështetjen e CRCA/ECPAT Shqipëri, Child and Youth Policy Hub Albania dhe Koalicioni për Arsimin në Shqipëri (ACE) zhvilluan në 18 Dhjetor 2019 Forumin Rinor Kombëtar “Drejtësia, Çështjet Sociale dhe Pjesëmarrja e të Rinjve” dhe Panairin e 5-të të Organizatave Rinore në Shqipëri.

Më shumë se 100 të rinj dhe organizatat e tyre e bënë Forumin, si çdo vit, një platformë të lirisë, hapjes dhe dialogut.
Në Forum u dhanë 30 vlerësime kombëtare për punën dhe angazhimin publik për të rinjtë, me tyre edhe pedagogët e njohur Reila Bozdo dhe ERion Kristo.

IMG_7678

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here