Gjallesë e rrallë në Gjirin e Lalzit

Pushuesit në plazhin e Gjirit të Lalzit janë ndeshur sot me një gjallesë të parë rallë në këtë zonë.

Fotoja e dërguar në redaksi nga një pushues, tregon një peshk të llojit Raja i cili gjendet në pjesën lindore të Oqeanit Atlantik, në Detin Mesdhe dhe në pjesën perëndimore të Oqeanit Indian.

Pjesa e trupit të peshkut ku dallohen disa zona rrethore si kopsa janë tregues se gjallesa ka arritur pjekurinë seksuale.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here