Ja si vazhdon protesta e studentëve në fakultete.

Protesta e studentëve të universiteteve publike vazhdoi edhe sot. Moti i ftohtë ka bërë të vështirë qëndrimin e tyre në rrugë, por ata nuk janë shfaqur në auditorë.

Mediat kanë publikuar dje disa salla me studentë dhe pedagogë që bëjnë mësim.

Në Fakultetin e Filologjisë, sot është zgjedhur një formë proteste që e pengon bërjen e mësimit në sallë.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here