Rama akuzon rektorët se bëjnë lojën e Nonëdajës.

Në një takim për bashkëqeverisjen të transmetuar në ERTV, kryeministri Rama shprehu disa nga shqetësimet e tij kryesore lidhur me protestën e studentëve ku bëri me faj sekretaritë mësimore të fakulteteve të cilat nuk përcjellin informacionin mbi reduktimin e tarifave tek studentët, ai sulmoi diaa pedagogë që nuk duan të bëjnë mësim me 1 student, por preferojnë të qëndrojnë në kafe, si edhe dekanët dhe rektorët të cilët prej frikës se ky proces do të shkojë drejt tyre bëjnë lojën e nonëdajës, duke qenë pengues në rikthimin e studentëve në auditore. /mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here