Ke pak ndjekës në Instagram? Shiko këtë…

Po përpiqesh të kesh ndjekës në instagram dhe me gjithë mundimin ata janë ende shumë pak. Zbulo këtë qen i cili ka arritur më shumë se 80 minë ndjekës duke postuar momente nga jeta e tij, përfshirë edhe çaste gjumi me qenushin e tij lodër.

Ky është barleyboy.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here