Mund të paguheni për të parë 13 filma klasikë të Stephen King – ja se si të aplikoni

A do ta tmerronit veten për 1300 dollarë?

Kjo është ajo që Dish dëshiron të zbulojë. Rrjeti televiziv satelitor po pret maratonën e tretë të filmave të Stephen King këtë vjeshtë dhe po kërkon një adhurues të horrorit për të parë 13 filma të bazuar në librat plot fantazi të autorit.

Pjesëmarrësi fitues do të veshë një Fitbit për të gjurmuar rrahjet e zemrës së tyre ndërsa shikojnë çdo film. Dish do t’i përdorë ato të dhëna për të përcaktuar filmin dhe personazhin e keq “më të frikshëm” të Stephen King.

Fituesit të konkursit do t’i kërkohet t’i shohë të gjithë filmat në errësirë, thotë një përfaqësues i Dish për CNBC Make It, dhe do t’i kërkohet të shkruajë nëse përvoja ka ndonjë ndikim në cilësinë e gjumit të tyre.

Në këmbim të 13 filmave, fituesi do të marrë 1300 dollarë, si dhe një çantë me vlerë 350 dollarë. Dish do të sigurojë gjithashtu Fitbit dhe filma, si dhe një batanije, kokoshka dhe karamele.

Gjithsesi, koha e shfaqjes së 13 filmave është afërsisht 23 orë, që do të thotë se paga prej 1300 dollarësh për detyrën është rreth 56 dollarë në orë. Fituesi duhet të shikojë filmat e mëposhtëm:

 1. Carrie (origjinal i 1976 ose filmi i ri i 2013)
 2. Christine
 3. Creepshow
 4. Cujo
 5. Doctor sleep
 6. Firestarter (origjinal i 1984 ose filmi i ri i 2022)
 7. It
 8. It Chapter Two
 9. Misery
 10. The mist
 11. Pet sematary (origjinal ose filmi i ri i 2019)
 12. Salem’s lot
 13. The shining

Dish do të zgjedhë një fitues deri në fund të shtatorit dhe do t’i japë atij personi gjithë muajin tetor për të parë të gjithë filmat e tij.

Shpresuesit mund të aplikojnë drejtpërdrejt në faqen e internetit të Dish, ku do t’i përgjigjen një pyetësori si dhe do të shkruajnë një rrëfim të shkurtër duke shpjeguar pse duhet të zgjidhen.

Dish ka marrë tashmë disa qindra aplikime, por pret që ky numër të rritet në mijëra në javët e ardhshme.

Burimi: CNBC
Përktheu dhe përshtati: Mendimi.al
Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here