Skicat surprizuese të Edgar Artis.

Edgar Artis është një illustrator mode me origjinë armene i cili përdor prerjet e stilizuara të letrës dhe materialet e përditëshme për të krijuar veshje shumë të bukura. Skicat e tij me sens krijues të lartë përfshijnë petale trëndafili, bimë të ndryshme dhe ushqime dhe sende të tjera. Ai nuk është i pari që e ka eksploruar këtë ide. Edhe arkitekti e ilustratori i modës Shamekh Bluwi përdor objektet e jetës së përditëshme për të realizuar fustanet e tij të modës.

 

Shpërndaje

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here