Të rinjtë dalin për peshk. Në grepa ngecin anëtarët e asamblesë së PS.

Disa të rinj kanë dalë sot në rrugë me grepa në duar, ndërkohë që anëtarët e asamblesë së PS drejtoheshin për të sallën ku do të zhvillohej mbledhja. Në grepat e të rinjve ka ngecur peshku Ilir Beqja dhe disa peshq të tjerë. Kjo simbolikë vjen në vijim të asaj të përdorur muaj më parë nga ambasadori Lu se në janar do të kapen peshq të mëdhënj të politikës.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here