WhatsApp nuk punon? Përdoruesit ankohen për ndërprerje në shërbime

Ndërsa nuk ka asnjë përgjigje apo njohje zyrtare nga WhatsApp, ka raporte që përdoruesit nuk janë në gjendje të dërgojnë ose marrin mesazhe në platformën e mesazheve.

Shërbimet e WhatsApp në pronësi të Meta thuhet se kanë pësuar ndërprerje të pjesshme. Ndërsa nuk ka asnjë përgjigje apo njohje zyrtare nga WhatsApp, ka raporte që përdoruesit nuk janë në gjendje të dërgojnë ose marrin mesazhe në platformën e mesazheve.

Burimi: Hindustan Times
Përktheu dhe përshtati: Mendimi.al
Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here