Ҫfarë ndodh nëse zëvendëson kafenë me ҫajin jeshil?

Kafeja përmban më shumë kafeinë se sa ҫaji jeshil dhe zëvendësimi i plotë i kafesë me ҫajin mund të duket i pamundur, por shumë njerëz po shfaqin gjithnjë e më shumë simptoma të ankthit të cilat mund të burojnë nga kafeina e tepërt. Pra, ҫaji jeshil ka kafeinë, por njëkohësisht ai është i pasur me antioksidantë të cilat mund të ndihmojnë luftën ndaj inflamacioneve dhe sëmundjeve kronike. Zëvendësimi nuk do të rezultojë në dhimbje koke, e cila vjen zakonisht kur largohemi nga pirja e kafes. /mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here