Asfalt apo pistë skish? Gazetarja Fjodora Fjora tregon me foto situatën e dëborës në Rrugën e Kombit

Rrjeshjet e dendura të dëborës që nga dita e djeshme kanë sjellë bllokimin e rrugëve nacionale dhe urbane në pjesë të ndryshme të vendit nga veriu në jug.
Njënga rrugët më të denoncuara për mungesën e pastrimit është Rruga e Kombit e cila prej disa muajsh arkëton nga automjetet që qarkullojnë në të një taksë pikërisht për mirëmbajtjen.
Gazetarja Fjodora Fjora me sa duket ka udhëtuar sot në Rrugën e Kombit nga ku ka postuar foto në Instagram të rrugës në kushte të papërshtatshme për udhëtim. /mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here