Çfarë ndodhi sot në Fakultetin e Ekonomisë në Tiranë mes studentëve dhe policisë?

Mëngjesin e ditës së sotme, përpara Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës u panë disa makina policie. Forcat e rendit hynë në ambjentet e fakultetit ku u konfliktuan fizikisht me studentët protestues. Studentët publikuan online vdieo nga përballja me policinë dhe në prani të medias kërkuan daljen e policëve nga ambjentet universitare, njëkohësisht me deputetët e opozitës që shkuan në vendngjatje pas publikimeve për dhunë.

 

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here