Atletet e Ramës? Shiheni kush i ka veshur përpara tij në Shqipëri.

Kryeministri Rama i surprizoi të gjithë kur u shfaq për herë të parë me kostum dhe atlete në mbledhje të nivelit të lartë ndërkombëtar.  Ai e vazhdoi stilin me atlete edhe më pas, por nuk përbën më një ҫështje për diskutim.

Fakti është se trendin e veshjes serioze me atlete në Shqipëri nuk e ka krijuar Edi Rama. Edhe ai është ndjekës në këtë rast. Në instagramin e showman-it Drini Zeqo gjetëm një foto të vitit 2015 ku ai shfaqet në një spektakël në Top Channel me kostum të zi, papion dhe atlete të verdha.

Shiheni vetë…/mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here