Bëni kujdes! Kufjet mbajnë papastërti. Ja çfarë duhet bërë.

Ndoshta ju nuk vishni dy ditë të njëjtat rroba pa i larë ato më parë, por nuk mund të thoni të njëjtën gjë për kufjet.

Studimet mikrobilogjike kanë gjetur se në kufjet e papastruara zhvillohet myk dhe papastërti.

Kufjet mund të pastrohen me alkool duke patur kujdes sasinë e përdorur të alkoolit sepse shumë prej tyre nuk janë rezistente ndaj ujit.

Bëni kujdes! Kufjet duhen pastruar, për të mos folur për përdorimin e tyre nga më shumë se një person. /mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here