13.5 C
Tirana, AL
Monday, December 6, 2021

“Efekti Flutur” në sektorin e turizmit në Shqipëri

Sipas Raportit të Impaktit Ekonomik të Udhëtimeve dhe Turizmit 2021- në mars 2021, të Këshillit Botëror të Udhëtimit dhe Turizmit (WTTC), ku janë krahasuar...
error: Përmbajtja është e mbrojtur!