Google: Funksioni i ri i AI i Gmail së shpejti do të shkruajë emaile për ju

Gmail së shpejti do të ketë një veçori që do të shkruajë emaile të tëra për ju duke përdorur AI, njoftoi Google të mërkurën në ngjarjen e saj Google I/O.

Funksioni, i quajtur “Më ndihmo të shkruaj“, është në thelb një zgjerim i përgjigjeve automatike dhe tekstit gjenerues që Google përdor tashmë në Gmail. Ndërsa shpalli funksionin, Sundar Pichai, CEO i Google, përdori një shembull të kërkimit të një linje ajrore për rimbursim për një fluturim. Funksioni i AI tërheq informacione nga shkëmbimet e mëparshme me linjën ajrore dhe krijon një mesazh të tërë që kërkon rimbursim. Më pas mund ta modifikoni atë mesazh sipas dëshirës tuaj dhe ta dërgoni.

Ideja që qëndron pas veçorisë është të kurseni kohën e njerëzve në emaile relativisht të pakuptimta. Çdo gjë që mund të më ndihmojë të pastroj kutitë hyrëse ka të ngjarë të jetë ndihmë e mirëpritur për njerëzit kudo.

Burimi: mashable.com
Përktheu dhe përshtati: mendimi.al
Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here