Karriera e aktorit Alec Baldwin mund të marrë fund pas atentatit në skenë

Në një intervistë para pak ditësh në kanalin ABC, aktori hollivudian Alec Baldwin rrëfehet për tragjedinë në skenën e xhirimeve.

Ai dëshmoi gojazi se nuk ishte ai që shtiu me pistoletën në 21 tetor, por dikush tjetër kishte futur plumba të vërtetë në armë brenda, shtoi ai.

Aktori shpjegoi paditurinë e tij me rrethanat e mbushjes së armës, dhe se është i gatshëm të ndihmojë që raste të tilla të mos përsëriten më gjatë filmimeve.

Tregoi sesi ishte shumë i tronditur ende nga tragjedia dhe që është përpjekur t’i qëndrojë pranë familjes së të ndjerës. Kjo situatë fatale do të ndikojë mundësisht në karrierën e tij, dhe ai është i qartë dhe të një përfundimi të tij aktral.

Hetuesit janë marrë ndërkohë dhe kanë gjurmuar furnizuezit e armës që është përdorur, por ende nuk është zgjidhur se kush e ka mbushur armën e krimit gjatë xhirimeve.

Burimi: ABC

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here