Mbretëresha u përjetësua si Barbie për nder të Jubileut të saj Platin

Kukulla është e pajisur me një fustan elegant fildishi dhe brez blu dhe do të prezantohet në një kuti të frymëzuar nga Buckingham Palace.

Mbretëresha është përjetësuar në formën e një Barbie për nder të jubileut të saj platin, pasi krijuesit e saj thonë se kukulla do t’u kujtojë vajzave se “ato mund të jenë gjithçka“.

Mbretëresha Elizabeth II Barbie e lëshuar në ditëlindjen e 96-të të Mbretëreshës të enjten, do të jetë “e dallueshme menjëherë“, e pajisur me një fustan elegant fildishi dhe brez blu të stolisur me dekorime.

Ajo do të ketë gjithashtu një diademë të modeluar sipas diademës së Mbretëreshës Mary, të cilën mbretëresha e kishte në ditën e saj të dasmës.

Shiriti rozë në kukull imiton atë që i është dhënë Mbretëreshës nga babai i saj George VI, dhe ai blu i zbehtë imiton një nga gjyshi i saj George V.

Kukulla do të jetë pjesë e Koleksionit Tribute të Barbie, i cili u lançua vitin e kaluar për të festuar “individët vizionarë me një ndikim dhe trashëgimi të jashtëzakonshme brenda shoqërisë“. Ajo bashkohet me kukullën e parë të linjës, një ngjashmëri me Lucille Ball.

Queen Elizabeth II Barbie do të prezantohet në një kuti të frymëzuar nga stilet e Pallatit Buckingham, e bërë nga një bordurë 3D, e zbukuruar me prerje që inkuadron figurën, dhe një panel të brendshëm që tregon fronin dhe tapetin e kuq të dhomës së fronit.

Kukulla do të shitet në Harrods, Hamley’s, Selfridges, John Lewis dhe në Amazon.


Një zëdhënës i kompanisë së lodrave Mattel tha: “Që nga viti 1959, qëllimi i markës Barbie ka qenë të frymëzojë potencialin e pakufishëm të çdo vajze dhe t’i kujtojë se mund të jenë çdo gjëAi mesazh nuk ka qenë kurrë më i rëndësishëm se sa është sot“.

Për arsyen se përse u zgjodh Mbretëresha për Barbin e ri, ata shtuan: “Pas kurorëzimit të saj në 1953, mbretërimi i jashtëzakonshëm i Mbretëreshës e ka parë atë të udhëheqë me detyrën, përpjekjet humanitare dhe një jetë shërbimi publik, duke bashkuar kombin në festime, reflektime dhe komunitet”.

Burimi: The Telegraph
Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here