Mjeku shpik mënyrën si tu afrohet bletëve pa rrezik.

Dr. Norman Gary buzëqesh tek del në foto me një mjekër prej bletësh. Foto është shkrepur nga fotografi Joel Sartore dhe është publikuar nga National Geographic.

Dr. Norman Gary ka shpikur një lloj feromoni blete që i tërheq bletët si magnet. Ai vendosi disa pika në faqe dhe mjekër dhe bletët u mblodhën menjëherë aty. Ato nuk ishin të acaruara dhe nuk pickuan.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here