Ndodh çudia me semaforin në Tiranë.

Faqja e internetit www.denoncobashkine.al, një platformë e sapokrijuar për të ndihmuar qytetarët të denoncojnë problemet që hasin në të gjitha bashkitë e Shqipërisë, ka publikuar sot në mëngjes kaosin në kryqëzimin pranë shkollës Vasil Shanto në Tiranë, ku shoferët janë çorjentuar prej semaforit i cili në krahun e djathtë shfaq shenjën e kuqe të ndalimit dhe në të majtën shenjën jeshile të kalimit. /mendimi.al

 

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here