Atmosfera “e frikshme” në Shtëpinë e Bardhë të Trump.

Në Shtëpinë e Bardhë Halloween ka filluar. Presidenti Trump dhe Zonja e Parë Melanie, kanë filluar festimet në një ambjent super të dekoruar.
“Trick or Treat” (Rreng apo Marrëveshje) është slogani i kësaj feste të frikshme.
Ja si duket atmosfera në Shtëpinë e Bardhë këtë fund Tetori të postuara në profilin zyrtar të Melanie Trump.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here