A ngjan uragani në Florida me përmbytjet në Tiranë?

Në uraganin e shtatorit ne 2017 në Florida një media online raportoi daljen e gafprreve të detit në rrugë. Lajmi u diksutua si i pavërtetë nga media të tjera. Ndërkohë që pas përmbytjes së javës së fundit në Tiranë, revista monitor.al raportoi se në autostradën Tiranë-Durrës, në zonën pranë qendrës tregtare City Park, pas tërheqjes së ujëravem mbi asfaqlt janë gjetur peshq. Në një kodër mbi këtë zonë, gjendet një rezervuar të cilit pretendohet se i janë hapur portat. Uji i rezervuarit pretendohet se ka sjellë përmbytjen dhe bashkë me të edhe peshqit./mendimi.al

 

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here