Nusja hedh buqetën. Pritje si kjo nuk keni parë.

Nën tingujt e këngës Single Ladies, nusja ka hedhur buqetën. Jemi mësuar të shohim vajza që nxitojnë ta marrin. Por në këtë dasëm ka ndodhur diçka tjetër.
Duket se pritësit janë kapur pa mendje në këtë moment i cili është kthyer në një moment gazmor dhe në një kujtim të bukur.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here