“O idiot!” Bashkim Zahaj shpërthen kundër Bashkisë Tiranë.

Bashkim Zahaj, artisti i njohur si arkitekt dhe skenograf, ka shpërthyer ndaj vendosjes së ndarëseve të cilat bllokojnë kalimin e automjeteve në anën tjetër të Rrugës së Kavajës në Tiranë duke e rënduar trafikun.
Më poshtë postimi i z. Zahaj në profilin e tij në Facebook:

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here