Zhurmë dhe pluhur. Prishen shtëpi të vjetra në Tiranë. Banorët revoltohen.

Banorët kanë denoncuar prishjen e shtëpive të vjetra në Rrugën e Dibrës. Banorët janë përballur me prishje pa zbatimin e normave mbrojtëse ndaj pluhurave. Ata kanë postuar të revoltuar situatën në video.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here