Paratë e universiteteve? Ja kush i menaxhon dhe si.

Aktivistët e Qëndresa Qytetare kanë publikuar disa grafikë të thjeshtë ku tregon fakte për menaxhimin e universiteteve.
Ndërsa protesta e studentëve vazhdon, përfaqësues të qeverisë kanë folur për keqmenaxhim nga ana e universiteteve. Në grafik duket qartë se shumica e bordeve të administrimit përbëhet nga persona që varen nga pushteti. Vendimet e tyre për përdorimin e fondeve lidhen me rikknstruksione dhe investime në infrastrukturë, ndërsa për kërkim shkenzor vlera e shoenzuar është zero lekë.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here