Shikoni sa ka ndryshuar këngëtarja Adele në 10 vjet.

Këngëtarja Adele ka qenë gjithmonë e bukur pavarësisht peshës dhe tepër e dashur për publikun me zërin e saj të magjishëm. Por ajo në vitet e fundit i është nënshtruar një kujdesi të veçantë për trupin duke pëauar një transformim total.
Shikoni sa ka ndryshuar ajo nga viti 2010.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here