Shteti tregon egërsinë pas-zgjedhore në Shkozë.

153 familje në Shkozë të Tiranës, janë nxjerrë në rrugë me policë të armatosur dhe me antiplumb. Familjarët me fëmijë në krahë nuk do të kenë ku të flenë sonte. Shteti i ka nxjerrë në rrugë. Shtëpitë e tyre do të shëmben për ndërtimin e një projekti publik, por ata pretendojnë se nuk u është lënë kohë e mjaftueshme për shpërnguljen, nuk po marrin dëmshpërblim dhe banesë alternative./mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here