Erl Kodra replikon me Fatos Lubonjën.

Replikë me Fatos Lubonja Nga Erl Kodra Fatos Lubonja shkruan se opozita do të ishte mirë "...të punonte për mbështetje popullore deri më 2021 dhe të...

Ҫfarë po ndodh me partitë? Ndryshime në PD dhe PS.

Partia Demokratike ka miratuar një statut të ri. Sipas tij do të ketë ndryshime në kryesinë e partisë. Kryesia do të përbëhet nga anëtarë...

A do e vazhdojë opozita sulmin ndaj politikanëve të përfshirë në...

Gjysma e dytë e muajit tetor ishte e ngarkuar mediatikisht me mundësinë hipotetike të implikimit të ish-ministrit të brendshëm në trafikun e drogës. Tentativa...
error: Përmbajtja është e mbrojtur!