Uragani Irma i ndërpret energjinë rreth 6 milionë banorëve në Florida.

Të dielën në mëngjes, uragani Irma i kategorisë 4 goditi Florida-n. Autoritetet raportojnë se rreth 6 milionë banorë në shtëpi dhe biznese janë në mungesë të energjisë elektrike. Shpejtësia e erës ka qenë rreth 110 km/orë.

Fotot Reuters:

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here