Urimet e festave. Bleona guxon shumë.

Personazhë të ndryshëm kanë uruar festat në mënyrën e tyre, familjare ose personale. Në këtë artikull kemi sjellë foto të Ivanka Trump, Charlize Theron, Catherine Zeta Johnes, etj.

Belona Qerreti na ka habitur e shaqur me një mike në një video në instagram, me rroba plazhi në mes të borës.

Bleona, edhe këtë herë ka guxuar shumë dhe ka spikatur. Shikojeni në foto se cfarë ka bërë.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here