Ambasada Amerikanë në Tiranë njofton qytetarët mbi masat e sigurisë për tubimin politik

Sot në një komunikatë për shtyp Ambasada Amerikanë në Tiranë, ka njoftuar qytetarët mbi tubimin politik që do të zhvillohet ditën e shtunë, të datës 11 dhjetor, ora 10.00, në stadiumin Air Albania në Tiranë. Tubimi është i organizuar nga anëtarët e PD, me kërkesë të ish-liderit të tyre Sali Berisha.

Ambasada gjithashtu paralajmëron se ka gjasa që tubimi mund të migrojë në vende të tjera në Tiranë. Madhësia dhe kohëzgjatja e saktë e mbledhjes së pritshme nuk dihen shkruan zyra e shtypit. Ndaj, qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin çdo tubim të madh në qytet.

Burimi: Ambasada e SHBA në Tiranë

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here