Anullohen rreth 8,000 fluturime në mbarë botën

Rreth 8,000 fluturime u anuluan globalisht midis pragut të Krishtlindjeve dhe ditën pas Krishtlindjes pasi linjat ajrore përjetuan mungesa të stafit për shkak të COVID-19.

Raporti i faqes në internet tregoi se 14,269 fluturime u shtynë ditën pas Krishtlindjes, 3,099 u anuluan dhe prej tyre, ku 1,369 ishin në SHBA. Që nga ora 2:30 e mëngjesit të së hënës, 1,176 fluturime tashmë ishin anuluar në të gjithë botën, me 268 prej tyre për në ose nga Shtetet e Bashkuara. Një total prej 678 ishin shtyrë për më vonë.

Burimi: Sky News

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here