Binjakët e lindur në dy data të ndryshme

Binjakë, të lindur me vetëm 15 minuta diferencë në kohë, nuk kanë të njëjtën ditëlindje, muajin ose vitin pasi njëri ka lindur në 31 dhjetor 2021 dhe tjetri në 1 janar 2022. Lindja e rrallë u raportua në Qendrën Mjekësore Natividad në Kaliforni.

Fatima Madrigal lindi djalin e saj, Alfredo Antonio Trujillo, në orën 23:45, në natën e ndërrimit të viteve, sipas revistës People. Nëna më pas lindi binjakun e saj të dytë, Aylin Yolanda Trujillo, saktësisht 15 minuta më vonë kur ora shënoi mesnatën. Spitali e përshkroi lindjen e tyre unike si një dukuri “1 në 2 milionë”.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here